Tag dit team eller et par kollegaer under armen og kom til en inspirerende netværkseftermiddag, der står i verdensmålenes tegn. 40 lærere fra 6 skoler deler generøst deres 9 læringsforløb, hvor elever fra 3 – 8. klassetrin har arbejdet innovativt med at skabe værdifulde løsninger til et eller flere af FNs 17 Verdensmål.

Kom og hør om gode kollegaers erfaringer og få input og konkret inspiration til din/jeres egen undervisning og årsplanlægning. Du vil også få mere info om Aktion Verdensmål og Verdensmålsnetværket, der pt. består af 9 skoler – og høre hvordan arbejdet med innovation og verdensmål kan indtænkes og styrkes på jeres skole.

Tirsdag den 12. maj kl. 15.00 – 16.45 
Vallensbæk Rådhus i Kommunalbestyrelsessalen

Vallensbæk Stationstorv 100 (lige ved Vallensbæk s-tog station)

Arrangementet er gratis men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig via dette link: https://forms.gle/fzePey33hdA8nEzF8. Der er begrænset antal pladser, så det er efter ’først til mølle’.

Del gerne med kollegaer på egen skole og andre, som du tænker kunne have interesse.