Sammen med en række dygtige lærere har vi hos &LEARNING udviklet Aktion Verdensmål for at styrke bevægelsen hen imod en skole, hvor eleverne bidrager med at udvikle virkelige og værdifulde løsninger for andre, mens de lærer.

Vi kæmper dagligt for at give elever, undervisere og skoleledere de bedste muligheder for at skabe meningsfulde, bæredygtige og innovative læringsfællesskaber med hinanden og det omkringliggende samfund. Vores mål er, at alle elever i grundskolen og de gymnasiale uddannelser inden 2030 (og gerne meget tidligere!) flere gange årligt oplever at have betydning for verden og bidrage til noget, der er større end dem selv. Både for at danne dem som mennesker, for at bidrage til deres forståelse for den faglige videns anvendelighed og for at udvikle deres kompetencer til at forbinde sig med sig selv, hinanden og den omkringliggende verden for at kunne forandre ting til det bedre.

Vil du høre mere om muligheden for at være med i Aktion Verdensmål, eller har du en idé til, hvordan vi kan sætte ekstra skub i bevægelsen, hører vi meget gerne fra dig.

Vil du have besked, så snart nye forløb er tilgængelige, når vi afholder events eller andre nyheder?